Eteläisen alueen JunnuSuper-turnauksia pelataan maakunnittain / alueittain Etelä-Suomessa (Uusimaa, Päijät-Häme ja Hämeenlinnan seutu), Varsinais-Suomessa (Varsinais-Suomi + Humppila ja Jokioinen) sekä Pirkanmaalla. Lisäksi eteläiseen alueeseen kuuluva Kymenlaakso pelaa JunnuSuperia yhdessä Idän alueen Etelä-Karjalan joukkueiden kanssa. Turnauksiin on mahdollista osallistua yli maakunta- ja aluerajojen.

Ensimmäiset Etelän alueen JunnuSuper-ottelut pyörähtävät käyntiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen hiekkakentällä lauantaina 25.5. klo 10.00. Tampereen turnauksessa on mukana yhteensä kuusi joukkuetta Tampereelta, Hämeenkyröstä ja Sastamalasta.

Sunnuntaina Lahdessa pelataan kolmen joukkueen voimin ja Turun Kupittaalla pesistaipaleensa ensimmäisiä pelejä pelaa kahdeksan JunnuSuper-joukkueellisen verran pelaajia.

JunnuSuper-otteluissa, joukkuekoko on 5–7 pelaajaa. JunnuSuper-turnauksiin voi osallistua kaikki pesiksestä kiinnostuneet – niin koululaisryhmät, seurojen omat juniorit kuin pesiskoululaiset. Pelata voi pesispassilla sekä tulokas- tai juniorilisenssillä. JunnuSuper-sarjaan voi ilmoittautua missä vaiheessa kesää tahansa ottamalla yhteyttä aluevastaavaan.

JunnuSuper-pelien keskeisiä tavoitteita ovat tekemällä oppiminen, lasten ja aikuisten aktivoiminen sekä hauskanpito. Pienpesiksessä joukkueen etu, kuten loppuun asti voiton tavoittelu, antaa tilaa ennakkoluulottomalle yrittämiselle, kannustamiselle ja yksilöiden kehittymiselle. Otteluissa voi pelata vastakkain hyvin erilaisia joukkueita alkaen pelikokemuksesta ja joukkueen kokoonpanosta.

Tänä kesänä Etelän JunnuSuper-turnausten ottelut löytyvät myös Pesistulospalvelusta. Turnausten ottelut ilmestyvät Pesistulospalveluun noin viikkoa ennen turnausta.

Lisätietoja Eteläisen alueen JunnuSuperista tästä linkistä ja aluevastaavalta:

Marko Heikkinen
marko.heikkinen@pesis.fi
040 560 0440