Näin kirjoittaa maineikkaan ja suosituimman baseball-sarjan MLB.comin sivustolla Michael Clair Puna-Mustien englanninkielisen ottelun alla. Helsinkiläisseuran sunnuntain suomensarjaottelu Hyvinkään Tahkoa vastaan tuotetaan suomalaisten lisäksi kansainväliselle yleisölle englanniksi niin paikan päällä Meilahdessa kuin verkon välityksellä.

Artikkeli huomioi pesäpallon urheilullisuuden, sillä pesänvälejä voidaan voittaa myös etenemällä ja ulkokentällä tarvitaan vahvaa liikettä kaiken aikaa. Sunnuntain ottelussa on mukana kiinnostavia pelaajia seurattavaksi myös suomalaisille pesisjännäreille.

– Superpesiksestä tuttu kapteeni Veli-Matti Sigvart, paljon paloja ulkokentällä tekevä Aleksi Rantala ja kaikkien aikojen toiseksi paras lyöjä Jere Dahlström, luettelee Puna-Mustien puheenjohtaja Juho Juhantalo.

Puna-Mustat on nostanut profiiliaan vahvasti viime aikoina. Juhantalo vakuuttaa, että seurassa ollaan tosissaan liikkeellä.

– Suomen väestö muuttuu, pesäpallo tarvitsee kaupunkikeskuksia. Tätä olemme tekemässä – nostamassa pesäpallon asemaa sinne, missä se Helsingissä oli Puna-Mustien voittaessa miesten Suomen mestaruuden 1973 ja naisten Suomen mestaruuden 1976.

Vinkkaa kansainvälisille ystävillesi ja tule mukaan! Englanniksi tuotettava suomensarjan ottelu Puna-Mustat vs. Hyvinkään Tahko pelataan Meilahdessa sunnuntaina kello 14. Tapahtumapäivänä on myös runsaasti muuta ohjelmaa, joten paikan päälle kannattaa saapua hyvissä ajoin. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.pumu.fi/englishgame.

Suomessa ottelu on katsottavissa Ruutu+-palvelussa. Suomen ulkopuolella live-lähetys näkyy Puna-Mustien YouTube-kanavalla.