Valitse sivu

Hyvän fiiliksen harrastepesisturnaus Lady-Pesis houkutteli jälleen Kupittaan urheilupuistoon runsaasti osallistujia ympäri Suomea. Turnauksessa oli mukana 32 joukkuetta, jotka oli jaettu perinteisesti kahteen sarjaan, Höntsät (leikkimielisille) ja Hyperhöntsät (todella leikkimielisille). Turnauksessa pelattiin viikonlopun aikana 55 ottelua kuudella eri kentällä. Järjestelyistä vastasi Pesäpalloliitto yhteistyössä Turku-Pesiksen kanssa.

Kyllikinkannon MM-kisat Marttilasta

Jymy-Iitat Nurmosta

Pelaamisen lisäksi turnaukseen kuuluu oleellisena osana asukilpailu ja myös tänä vuonna turnauksen joukkueet olivat panostaneet asuihin sekä rekvisiittaan täysillä. Pesäpallon lisäksi Kupittaalla nähtiinkin viikonloppuna myös monen muun urheilulajin ja pelin edustusta, sillä paikalla oli esimerkiksi Porin Ässät, Kyllikinkannon maailmanmestaruuskisat sekä cheerleadereita. Viikonloppuun mahtui myös monenlaisia kulkuneuvoja, sillä perinteisen autokyydin lisäksi paikalle oli saavuttu esimerkiksi rollaattorilla Köyliöstä ja Ahdottaret olivat puolestaan purjehtineet paikalle Merimaskusta saakka veneellä, jota huutokaupattiin turnauksen aikana TikTokissa. Asukilpailussa palkittiin tänä vuonna Afrikan tähti -peliksi pukeutunut Raision Rento, Pohjanmaan Häjyinä esiintyneet Jymy-Iitat Nurmosta sekä Kyllikinkannon MM-kisoiksi pukeutuneet Kyllikit Marttilasta.

Lady-Pesiksen peliriemu ja pukuloisto jatkuu myös tulevana viikonloppuna, kun Lady-Pesis-turnaus järjestetään ensimmäistä kertaa Turun lisäksi myös Jyväskylässä. Jyväskylän turnaukseen on ilmoittautunut mukaan 10 joukkuetta. Otteluita pelataan Hippoksen pesäpallostadionilla sekä Koskenharjun pesäpallokentällä lauantaina 7.9. klo 10-18 välillä. Jyväskylässä järjestelystä vastaa Pesäpalloliiton lisäksi Jyväskylän Kiri&Kirittäret Juniorit sekä Jyväskylän Valo.

Tapahtuman pukuloistoa pääset näkemään lisää täältä.